شنبه 13 تير 1388 - 10:4   صفحه اول  |  درباره تفاهم  |  گالري  |  دوستان خوب ما  | آرشيو اخبار  |   آرشيو صفحات اول  |  آرشیو صفحات  |  ارتباط با ما  


 


در جام حذفي با تمام قوا به ميدان مي‌رويم



افشين پيرواني اظهار داشت: برابر استقلال اهواز كه دفاع كردن را به خوبي بلد بود، اولين پيروزي به عنوان سرمربي را كسب كردم و از اين بابت بسيار خوشحالم. اين هديه اي كوچك از طرف من به دوستداران پرسپوليس بود. وي افزود: راه دشواري براي كسب موفقيت در پيش داريم و بايد سعي كنيم در بازي هاي بعدي به نحوه بسيار مطلوبي از فرصت هاي به دست آمده استفاده كنيم و راه هاي جديدي براي شكستن ديوار دفاعي تيم هايي كه فقط براي دفاع بازي مي كنند، بيابيم.
پيرواني در خصوص بازي اين تيم در جام حذفي مقابل نماينده سمنان گفت: موفقيت در سه جام هدف ما است و به همين دليل با تمام قوا در جام حذفي به ميدان مي‌رويم و هيچ تيمي را دست كم نمي‌گيريم.
وي افزود: به تمام بازيكنانم اعلام كردم كه بايد در سمنان ما را همراهي كنند. حتي عليرضا نيكبخت واحدي كه در اين بازي نمي‌تواند به دليل محروميت ما را همراهي كند، بايد به سمنان بيايد تا از لحاظ روحي به تيم كمك كند. پيرواني با تاكيد بر اين نكته كه بازيكنان تيم سمناني روز يكشنبه براي نشان دادن خود با آخرين توان بازي مي كنند،‌ خاطرنشان كرد: نبايد حريف را از پيش باخته دانست و به همين دليل به شاگردانم گفته ام همانند ديدارهاي ليگ برتر، اين بازي را جدي گرفته و با قدرت بازي كنند.
پيرواني در پايان تاكيد كرد: هميشه دوست داشتم روزي به عنوان سرمربي به پرسپوليس خدمت كرده و اين تيم را به موفقيت برسانم و اميدوارم با حمايت همه جانبه بتوانم به خواسته خود برسم.



چاپ این مطلب |ارسال این مطلب | دفعات بازديد 25
 


تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه تفاهم می باشد. استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر منبع مجاز است

Powered by Tehranema Co.