جمعه 5 خرداد 1391 - 12:38   صفحه اول  |  درباره تفاهم  |  گالري  |  دوستان خوب ما  | آرشيو اخبار  |   آرشيو صفحات اول  |  آرشیو صفحات  |  ارتباط با ما  


 

توسعه نانوتكنولوژي در ايران امري اجتناب ناپذيراست

(323 كلمه مجموعاً در اين متن موجود است)
(693 بار خوانده شده است)  صفحه مناسب براي چاپگر

مدير توسعه نانو: توسعه نانوتكنولوژي در ايران امري اجتناب ناپذيراست

08/08/1385
مدير موسسه توسعه فناوري نانو تكنولوژي كشور گفت: ايران در اينده خواه و ناخواه مصرف‌كننده مواد نانو به ويژه در پزشكي خواهد بود از اينرو توسعه اين صنعت در كشور امري اجتناب ناپذير است .
رضا اسدي فر در همايش تكنولوژي نانوتكنولوژي در ياسوج افزود:
نانو به دليل كنترل اتمي در مواد باعث بروز خواص و ساختار جديدي مي‌شود كه كاربرد مهم و فراوان در صنعت و پزشكي دارد.
وي تاثيردر كيفيت و قيمت مواد ، تسهيل در امر تميز كردن شيشه منازل، شيشه خودرو و ظروف اشپزخانه ، ساخت كرمهاي ضد افتاب و تصفيه اب را از جمله كاربردهاي نانو عنوان كرد و افزود: آمريكا اولين كشوري است كه از فناوري نانو استفاده كرد.
اسدي فر با بيان اينكه اولويت كاري نانو در ايران در زمينه سرطان است افزود: فعاليت نانو تكنولوژي در كشور از سال ‪ ۸۰‬اغاز و در سال ‪ ۸۲‬ستاد نانو در كشور تشكيل شد.
وي گفت: با كاربرد نانو تكنولوژي رويكرد نظامي جهان تغيير مي‌كند و پيشرفته خواهد شد ، بازارهاي بسيار بزرگ در زمينه نانو تشكيل و به طور كلي صنايع را متحول مي‌كند.
وي اصلي‌ترين زيرساخت توسعه نانو را منابع انساني عنوان كرد و افزود:
وظيفه دولت حمايت و نظارت براي توسعه اين تكنولوژي است.
وي با بيان اينكه ‪ ۸۰۰‬متخصص در كشور در تكنولوژي نانو فعاليت دارند ، اظهار داشت: برنامه‌هاي توسعه نانو در كشور طي دو برنامه كوتاه مدت از سال ‪ ۸۲‬تا ‪ ۸۴‬و بلند مدت از سال ‪ ۸۴‬تا ‪ ۹۴‬در حال اجراست.
همايش فناوري نانوتكنولوژي با حضور چند تن از كارشناسان و مسوولان اين علم در كشور روز شنبه در ياسوج برگزار شد.
نانوتكنولوژي علم چينش مولكولها و اتم است كه با اين فرايند مواد به خواص جديدي مي‌رسند كه قبلا ان را نداشته‌اند.
اندازه رياضي نانوتكنولوژي يك ميلياردم متر يا ‪ ۱۰‬به توان منفي ‪ ۹‬متر است.


 


تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه تفاهم می باشد. استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر منبع مجاز است

Powered by Parsis Co.