جمعه 5 خرداد 1391 - 12:19   صفحه اول  |  درباره تفاهم  |  گالري  |  دوستان خوب ما  | آرشيو اخبار  |   آرشيو صفحات اول  |  آرشیو صفحات  |  ارتباط با ما  


 

تسلط بر رسانه

(422 كلمه مجموعاً در اين متن موجود است)
(497 بار خوانده شده است)  صفحه مناسب براي چاپگر

تسلط بر رسانه

30/07/1385
چگونه بايد يك مصابحه جذاب را هدايت كرد؟
چگونه بايد يك مصاحبه قابل توجه و قابل قبول را به معرض نمايش بگذاريد؟ در اين خصوص فوت و فن‌هاي ظريفي وجود دارد كه هم كار گزارشگر را ساده مي‌كند و هم شما را به جايگاه به مراتب بهتري انتقال خواهد داد.
- زماني كه برنامه تبليغات با واكنش مثبت يك رسانه روبه‌رو مي‌شود، سعي كنيد در حداقل زمان ممكن به اولين تماس و درخواست‌هاي متعاقب آن پاسخ دهيد. گزارشگران، سردبيران و تهيه‌كنندگان دائماً‌ با ضرب‌العجل‌هايي دست به گريبان هستند پس در صورت عدم دريافت خواسته هايشان بدون تحمل به مأخذ ديگري رجوع مي‌كنند.
- حقايق را شرح دهيد. اثبات كيفيت و برتر بودن محصول نتيجه‌اي در پي نخواهد داشت پس به سادگي فوايد ويژه آن را مطرح نموده و آن‌گاه حق انتخاب را به خود مشتري واگذار نماييد.
- شمرده سخن بگوييد (فاعل – مفعول – استدلال – فعل) و منظورتان را نه در قالب عبارات كه به صورت جملات بيان كنيد.
مانند : ما (فاعل) محصول جديدمان را (مفعول) به عنوان نوشيدني سالم (استدلال) به مشتريان ارائه مي‌دهيم (فعل).
اين نحوه بيان باعث مي‌شود پاسخ‌هايي صريح و قابل درك ارائه دهيد در مقابل، صحبت با عبارات پيچيده پاسخ‌هايتان را منفصل،‌ بي‌ربط و گاه نامفهوم مي‌نمايد. البته افراد خبره مي‌توانند با همان عبارات به منظورشان برسند ولي شما تا رسيدن به آن سطح بهتر است به نكات بنيادي بپردازيد.
- به سؤالات اساسي بازتابي پاسخ دهيد. مثلاً اگر يك گزارشگر پرسيد : نكته حائز اهميت درباره محصول تازه شما چيست؟ به شكل نقل قول بگوييد : نكته مهم درباره محصول جديد ما. . . البته اين تأكيد شما خللي در متن گزارش يا مقاله وارد نمي‌كند چرا كه گزارشگر به راحتي قادر به حذف آن است.
- نقل قول‌هايتان موجز و شمرده عنوان شود.
اگر پاسخ‌هاي كليشه‌اي داريد دست كم سعي كنيد زياد خشك نباشيد.
- به جاي فواره، چشمه باشيد. اجازه دهيد تا مصاحبه‌كننده به جاي جستجوي اطلاعات از خلال يك سخنراني طولاني با اندكي تعمق به راحتي پاسخ‌هايش را بيابد. (نگران نباشيد جرا كه هنر او همين است كه شما را به سوي بحث پيرامون جنبه‌هاي مرتبط با محصول بكشاند)
- طرف مقابل شما مصاحبه‌كننده باشد نه رسانه. خواه با سردبير يك نشريه كوچك گفتگو مي‌كنيد يا با يك گزارشگر برجسته تلويزيوني، او را وجودي مفرد از ميان مخاطبين مورد نظرتان فرض كنيد و طوري رفتار كنيد كه گويي مكالمه‌اي دو نفره انجام مي‌دهيد، اين جاست كه در آرامش پاسخ‌هاي واقعي‌تري به سوالات خواهيد داد.


 


تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه تفاهم می باشد. استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر منبع مجاز است

Powered by Parsis Co.